Aardappelsalade met groene asperges en verse kruiden
Ingrediënten (4–6 personen)
1 kg krieltjes in schil, ½ door gesneden
4 lente-uitjes, in dunne ringetjes
3 sjalotjes, fijn gesnipperd
300 groene aspergetips
Klein bosje bladpeterselie, fijngehakt
Klein bosje bieslook, fijngehakt
Paar takjes dille, fijngehakt
2 el yofresh
2 el witte wijnazijn
1 el dijonmosterd
zout naar smaak
zwarte peper uit de molen
Bereiden
Breng een pannetje met water aan de kook en kook de aspergetips ± 5 minuten. Zet ondertussen een schaal met ijskoud water neer en koel de asperges daar in af. Klop een dressing van de Yofresh, azijn, mosterd en peper. Meng de krieltjes met de overige ingrediënten.
Aardappelsalade met groene asperges en verse kruiden
En like mijn Facebookpagina 😉