Wij houden van bonen. Het liefst gedroogde. Maar ja af en toe dient het gemak de mens. Dus deze keer bonensalade gemaakt met de blikjes van Bonduelle. Een lekker makkelijk en super gezond vegetarisch gerecht. Serveer de bonensalade met tacosaus .
Ingrediënten (4 personen)
1 klein blikje kidneybonen
1 klein blikje zwarte bonen
1 klein blikje kikkererwten
1 klein blikje mais, goed uitgelekt
1 rode ui, fijn gesnipperd
1 rode peper, in dunne ringetjes
8 cherrytomaatjes, ½ doorgesneden
½ krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 rode puntpaprika, in kleine blokjes
Klein bosje verse koriander, fijn gehakt
Klein bosje verse platte peterselie, fijn gehakt
Bereiding
Meng alle ingrediënten met elkaar.
Voor de dressing
Ingrediënten
2 el olijfolie
2 teentjes verse knoflook, geperst
1 à 2 tl cayennepeper
1 tl gemalen komijnpoeder
Zout, naar smaak
Zwarte peper uit de molen
Bereiding
Meng alle ingrediënten met elkaar en meng door de salade.