Francijna cooking mama

Hoi mijn naam is Francijna van Diepen,

Mijn hobby’s zijn koken, daarna lekker op eten en sporten. Dat houdt elkaar een beetje in balans. Ik probeer gezond te eten, dus ook zo gezond mogelijk te koken. het liefst natuurlijk met verse producten van het seizoen. wij hebben een klein groente- en kruidentuintje achter het huis, waar wij ons best doen om groenten te telen. Wat niet altijd een succes is want er liggen altijd mee-eters op de loer. Ik ga niet zeggen dat ik heel goed kan koken, ik heb er niet voor geleerd en ben het koken pas echt leuk gaan vinden toen ik samen ging wonen. Dus ik doe mijn best en ik probeer zo te koken dat het voor iedereen, die mijn recepten leest, te bereiden is. Voor culinaire uitspattingen hebben wij de professionele koks.

 

error: Content is protected !!