Over mij

Hoi, ik ben Francijna van Diepen,

Ik heb een aantal hobby’s waar van één koken, één lekker op eten en genieten van de maaltijd met mijn gezin of vrienden.  En daarna is de belangrijkste sporten. Ik ga drie keer per week naar de sportschool en  werk een programma af waar ik zeker anderhalf uur mee bezig ben. Dat is hard nodig als lekker eten een hobby is.
Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met een Facebook-pagina Francijna Cooking Mama. Langzaam heb ik dat opgepakt en uiteindelijk probeer ik nu elke dag een recept te plaatsen. Als ik eerlijk ben valt dat niet altijd mee. Daarbij probeer ik eenmaal per maand een recept op website Langedijkers te plaatsen. En eens in de drie maanden verschijnt er een recept in de nieuwsbrief van Profit Sport waar ik actief  ben. Dus nu werd het tijd om ook een eigen website te beginnen.
Achter het huis hebben wij een groente- en kruidentuintje. Dat is een vak apart. Als je je eigen gekweekte groenten zelf op wil eten moet je snel zijn anders doen de slakken en andere dieren het wel voor je. Ik probeer zo gezond mogelijk te koken met de verse producten van het seizoen. Dat betekent niet dat ik daar heel ver in ga. Daarbij hou ik mijn recepten zo makkelijk mogelijk zodat iedereen ze bereiden kan.  Voor echte culinaire hoogstandjes en super gezond eten moet je bij de professionals zijn.

Francijna1

error: Content is protected !!