Gisteren waren wij met tweetjes thuis. Ik had niet zo’n zin om uitgebreid te koken. Dus werd het saté van varkenshaas met pindasaus en hete boontjes. Als je dan denkt dat je zo klaar ben met koken heb je het mooi mis. Zeker als je alles zelf wil maken.
Ingrediënten (2 personen)
500 gr varkenshaas, in blokjes gesneden
4 teentjes verse knoflook, heel fijn gehakt
1 ui, heel fijn gesnipperd
Stukje verse gember, geraspt 1 rode peper, fijn gehakt
4 teentjes verse knoflook, heel fijn gehakt
1 ui, heel fijn gesnipperd
Stukje verse gember, geraspt 1 rode peper, fijn gehakt
Scheutje zonnebloemolie
Sap van ½ limoen
6 el ketjap manis
6 satéstokjes
Sap van ½ limoen
6 el ketjap manis
6 satéstokjes

Saté van varkenshaas
En like mijn Facebookpagina 😉