Sneeuwballen gevecht bij Zwembad Duikerdel

Sneeuwballen gevecht bij Zwembad Duikerdel

Vanmiddag komt badmeester Ton met twee grote bakken vol met sneeuw het zwembad inlopen. Haha zeg ik tegen Ton wat moet je daarmee. Wacht maar af en kijk toe zegt Ton. Zo jammer voor mij ik  had het zo graag willen zien en had mij zelf had er zo ingestort maar ja geen tijd, gebeurde zoveel aan mijn kant van de horeca dat ik het eigenlijk allemaal gemist heb. maar het moet een groot feest zijn geweest. Maar ondertussen hebben we nog wel de foto’s

vind Langedijkers leuk

Sneeuwballen gevecht bij Zwembad Duikerdel

[flagallery gid=4 skin=default name=Gallery]

 

Sneeuwballen gevecht bij Zwembad Duikerdel

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: